WEB DIZAJN USLUGE

Web dizajn usluge, kompletna rešenja za vaše onlajn prisustvo na internetu.

Izrada Statičkog HTML Sajta

Za potrebe jednostavne internet prezentacije firme i pojedinaca izrađujemo male sajtove do nekoliko statičkih HTML strana na kojima se u kratkim crtama i jasno predstavljate široj javnosti. Statički sajt ima svojih prednosti jer je lagan, brz i jednostavan za pronalaženje željenog sadržaja. Za održavanje ovakvog sajta neophodno je poznavanje HTML programiranja.

PHP Sajt, E-Shop, CMS, Oglasi

Za zahtevnije internet prezentacije predlažemo vam izradu dinamičkog PHP sajta. Danas na raspolaganju imamo veliki broj CMS sistema koje pokrećemo na zahtev klijenata. Međutim, u poslednje vreme najčešći su zahtevi za Wordpress, Joomla, oglasi i e-shop sajt. Ovim sistemima omogućavamo klijentu da samostalno održava sajt, obavlja izmene na sajtu, ažurira artikle, dodavanje oglasa, slika ... itd.

Web dizajn - redizajn Sajta

Ukoliko vam je stari sajt postao dosadan, želite novi web dizajn kojim bi ste želeli da privučete pažnju posetilaca, na osnovu starog sajta izradićemo vam novi, funkcionalniji i lepši web sajt. U oba slučaja, zatražite nam ponudu za izradu ili redizajn.

SEO optimizacija sajta

Ukoliko se vaš sajt ne nalazi na prvoj stranici u rezultatima pretrage kod Google pretraživača, neophodna vam je SEO optimizacija (SEO). Optimizaciju obavljamo za Google i ostale poznate pretrazivace (Firefox,Google Chrome,Opera).

Održavanje Sajta

Održavanje sajta obavljamo u skladu sa potrebama klijenata. Ako imate CMS sistem, ažuriranje sadržaja možete obavljati sami. Statičke i dinamičke sajtove održavamo po dogovoru.

Web Hosting

U ponudi kod izrade sajtova klijentima nudimo besplatan web hosting i domen u periodu promocija. Sweb Dizajn Studio vam obezbeđuje najpovoljniji hosting u Srbiji, prilagođen vašim zahtevima.

Prevod sajta

Prevodimo sajtove, blogove, forume, sve poznate skripte (php Fox, Social Engine, Joomla, Wordpress, MemHT, Drupal, phpbb3, SMF...itd. Prevod sajta obavljamo sa srpskog na engleski, španski, francuski, nemački i holandski jezik, i obrnuto. Prevod sa engleskog na srpski obavljamo uz poštovanje gramatike i pravopisa i ne koristimo Google translate kao alternativni prevodilac. Najpovoljniji prevod sajta imate kod nas!

Prebacivanje sajta

Ako ste recimo bloger ili vlasnik Wordpress bloga koji ima veliki krug fanova i koji zaslužuje da postane sopstveni web sajt odnosno portal, Web Dizajn studio vam izlazi u susret. Prebacivanje (transfer) bloga ili foruma obavljamo kroz kompletan bekap sadržaja koji imate na besplatnom hostingu, kreiramo vaš novi, lični hosting nalog, i ragistrujemo domen po izboru. Zatim, kreiramo vaše MySQL baze i stranice sajta koje ste imali i do sada.

Logo dizajn, izrada logoa

Izrađujemo vrlo efektne logoe za firme, za pravna i fizika lica po vrlo povoljnim cenama u Srbiji. Logo dizajn obavljamo brzo i po uzoru na moderne svetske brendove koji puno novca ulažu na imidž firme korišćenjem impresivnih loga. Izrađujemo takođe i banere u fleš, gif ili jpg formatu.

Povećanje Page Ranka sajta PR

Da bi ste se na internetu predstavili kao firma od poverenja, ili želite da većom Page Rank cifrom postignete bolje rangiranje na Google pretraživaču, Swebdizajn će vam uraditi realno povećanje Page Ranka i zadovoljiti vaše kriterijume za bolje i kvalitetnije predstavljanje klijentima i konkurenciji.

Internet Marketing

Na sve konkurentnijem IT tržištu potrebno je doći do što više ljudi, što je više moguće kako bi se plasirao, prodao određeni proizvod ili usluga.

Bez obzira na to koliko je vaš sajt dobro optimizovan i modernog izgleda, bez marketing kampanje, cela priča oko sajta ne bi imala smisla. Naš internet marketing plan ima za cilj da vaš posao dovede na viši nivo.

Bekap podataka sa servera i HDD-a

Često puta ste u prilici da sa servera trebate bekapovati podatke u cilju čišćenja servera od malware-a, štetnih programa i kodova. Tada je potrebno podatke skloniti na sigurnom. Sweb Dizajn vam izlazi u susret svojim sigurnim hostingom za bekap i čuvanje podataka. Ukoliko vam je potrebna usluga bekapovanja podataka sa hard diska ili servera, stojimo vam na usluzi.

Administracija Sistema i Servera

Najčešće se dešava da klijenti usled prelaska sa hostinga na hosting budu primorani na pokretanje novih skripti, baza, vraćanje baza, transfer sajta. Ukoliko ne želite ovo sami da radite, prepustite nama kompletan posao oko administriranja. Takođe obavljamo i administriranje Windows sistema, izradu bekap i restore baza podataka.

PC Servis i popravka računara

Swebdizajn na području Beograda i šire okoline nudi kompletan servis laptop i desktop računara, dolaskom na kućnu adresu (na licu mesta) ili online servis putem internet veze. Ako vam je potrebna popravka kompjutera, zamena komponenti ili instalacija antivirus programa, pozovite naše servisere.