Servis računara

PC laptop servis - popravke racunara - dolazak na kućnu adresu.

 

Servis računara Beograd

Popravka kompjutera i laptop racunara

 

pc servis

Ovo je promotivna stranica PC laptop servisa "POPRAVKARACUNARA.COM".

- Kompletne informacije vezane za servis kompjutera se nalaze na sajtu Servis racunara . Servis u Beogradu dolazi hitno i otklanja svaki kvar na kompjuteru. PC serviseri su vam na usluzi na email i na telefonski poziv radnim danima. Pokriven je grad Beograd PC uslugama. Na poziv, serviser će vas ubrzo kontaktirati i dogovoriti vreme za pregled i servis vašeg računara.

 

Servis racunara se obavlja na licu mesta, uz besplatan dolazak na kućnu adresu! Potrebno je samo da nas pozovete. Na teritoriji Beograda dolazak servisera je obezbeđen. Ako je hitno, majstori za kompjuter dolaze u najkraćem mogućem roku. U pitanju je tim profesionalnih i iskusnih PC majstora koji mogu da otklone svaki kvar na računaru brzo, povoljno i po dogovoru. Sve ono što drugi nisu mogli da poprave, pokušaće Popravka Računara. Sarađujemo sa vrhunskim elektroničarima i serviserima u Beogradu radi što kvalitetnije usluge. Zbog većeg obima posla sa polovnim računarima, izvinjavamo se svima kojima nismo odgovorili na email ili na telefonski poziv. Naš rad je terenski, a prijem polovnih kompjutera obavljamo u više servisnih prostorija širom grada. Dakle, servis racunara za nas obavljaju i majstori poznatih pc servisa koji mogu da reše svaki kvar na računaru.

 

Laptop servis

- PC servis i laptop servis za računare se bavi popravkom kompjutera i laptop računara na licu mesta, brzo, sigurno i najpovoljnije u Beogradu. Radnim danima, radimo non-stop 00-24h. Subotom i nedeljom primamo vaše pozive do 19h. Zakazivanje za servis kompjutera ili laptopa se obavlja telefonskim pozivom za naredni dan. Prvi slobodan termin je vaš.
- Vršimo popravljanje i proveru ispravnosti sistema, hard diskova, napajanja, popravka eksternih hardova i ostalih komponenti računara. Obavljamo bekap i transfer podataka. Instalacija antivirusa, zaštita i bezbednost podataka su prioritet tima servis kompjutera.
- Instaliramo legalan Kaspersky antivirusni program u cilju bezbednosti vaših podataka. Takođe, možete izabrati i besplatan antivirus po vašoj želji.
- Sklapamo povoljne konfiguracije računara prema vašem zahtevu.

- Nadogradnja PC računara i laptop kompjutera veoma povoljno.
- Održavanje igračke konzole igraonica i internet klubova.
- Obezbeđen je dolazak na kućnu adresu i popravka kompjutera na licu mesta prema važećem cenovniku koji se nalazi dole.


- Ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda, naš PC serviser će doći i otkloniti kvar na vašem računaru, bez potrebe da računar nosite u servis. Pošaljite online zahtev za popravku računara ili nas pozovite. Ubrzo ćemo vas posetiti u vašem mestu.

 

PC servis BGD cenovnik - Cene popravke kompjutera

 

USLUGA - SERVIS - POPRAVKA
Cena
Instaliranje Windowsa 7, 8, XP, vista, Linux
1200 - 1700 rsd
Čišćenje kompjutera od virusa
1200 - 2500 rsd
Instalacija Programa (office,photoshop...itd)
700 rsd
Instalacija drajvera
500 rsd
Čišćenje hardvera kompjutera (kompletno)
1000 rsd
Čišćenje laptopa (kompletno)
1200 - 1700 rsd
Zamena grafičke karte (vaša grafička kartica)
500 rsd
Popravka - zamena napajanja (naše napajanje 450 w ili 500 w). 2 godine garancije.
2500 - 4500 rsd
Zamena procesora (vaš procesor)
500 rsd
Bekap, popravka ili zamena hard diska
3000 - 10000 rsd
Zamena ili popravka CD/DVD rezača
550 rsd
Zamena, povezivanje, instaliranje štampača
800 rsd
Zamena ili popravka matične ploče
1500 - 5000 rsd
  • Provera sistema dolaskom na kućnu adresu
700 rsd
Rebaling grafičkog čipa - popravka grafičke karte
4500 - 10.000 rsd
Provera sistema laptopa i kompjutera online
Besplatno

 

 

Instaliramo isključivo besplatan softver koji ne podleže legalizaciji softvera. Instalacija operativnog sistema Windows 7, Win 8,i Windows XP sa licencnog diska klijenta. U cenu instalacije je uključeno instaliranje osnovnih programa za rad na laptop i desktop računaru.

 

064-242-60-60 - PC majstor

 

Kupujem nov laptop - Na šta trebam da obratim pažnju ?

Najčešće pitanje na koje će vam svako dati svoj odgovor. Ako vam je potreban laptop za kućne potrebe, kucanje teksta, slušanje muzike, internet, fejzbuk tagovanje, tvitovanje, youtube razonodu, onda će vam svaki jeftiniji laptop iz trenutne ponude zadovoljiti zahteve. Obratite jedino pažnju na broj konektora (usb, hdmi, LAN ...itd), pošto zbog novijih uređaja na koje želimo povezati laptop postoji sve veći zahtev za ovim proširenjima. Ako ste webmaster i potreban vam je laptop za ozbiljan rad, recimo za video obradu u Adobe Premiere-u, Photoshop, AutoCad i slično, obratite pažnju na bolji hardver, koji podrazumeva bolju grafičku karticu, jači procesor i više DDR3 RAM memorije.

 

Oštećen Windows sistem, re-instalacija Windowsa 7, XP

Instalacija sistema i popravka, odnosno reparacija svih poznatih operativnih sistema je naš posao. Instaliramo Linux, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, SP1, SP2, SP3, Vista, Windows 7, Windows 8, MAC uz zadržavanje licence postojećeg sistema. Vršimo podešavanje i održavanje računara i računarskih sistema. Bez obzira gde se nalazite u Srbiji, pojedina podešavanja i test računara možemo obaviti i putem interneta, bez potrebe da kompijuter nosite u servis za računare.

 

Pregorelo napajanje, matična ploča, memorija, grafička karta, adapter laptopa

Usled dotrajalosti komponenti ili strujnih udara, često se dešava da pregori napajanje. Investicija u jeftino ili polovno napajanje nije dobra ideja, ali smo i mi svedoci da i vrlo kvalitetno napajanje takođe strada lako. Pregorelo napajanje je najbolje zameniti novim i jačim. Nakon pregleda vaše konfiguracije, ponudićemo vam najrealnije i najisplativije rešenje. Uglavnom je problem kod starijih kompjutera gde je zamena delova uslovljena samom konfiguracijom i ograničena odabirom komponenti. Popravka napajanja je uglavnom moguća ali nikada nije 100% bezbedna. Zato, slobodno nas obavestite da imate problem - rešićemo problem sigurno. Posedujemo i polovne pc komponente za zamenu na starijim Pentium 1, 2 i 3 PC. Pregled konfiguracije kao i ponude za nadogradnju starog računara ne naplaćujemo.

 

Polovni i novi računari i laptopovi

Postoje gotove konfiguracije koje možete kupiti i na aukcijama odnosno akciji u PC shopovima. Pitanje je jedino - šta vama zaista treba ? Nedavno, kada ste možda kupovali svoj prvi Pentium IV, niste bili previše zahtevni. A onda su se zahtevi sami nametnuli, pa sad morate da menjate čitav računar zbog igranja PES, Call of Duty igrice i slično. U čemu je problem? Neminovno se mora hardver računara menjati ili bar, osvežavati, da bi konfiguracija mogla da odgovori zahtevima novijih igara i aplikacija. Prelazak sa DDR1 na DDR2 ili na DDR3 je jako primetan u brzini rada kompjutera. Takođe, prelazak sa X2, core2duo ... na X3, i3 , i7 procesor je vrlo poželjno za vas koji želite brz računar. Mi vam možemo pomoći u odabiru konfiguracije, komponenti, softvera ... itd. Ukoliko želite da za vas sklopimo računar koji bi vam bio "univerzalan" za sve što vam je potrebno - uradićemo to sa zadovoljstvom za Vas ! Kontaktirajte nas e-mail porukom ili nas pozovite na naš kontakt telefon. Uglavnom je cena kompjutera koju mi sklopimo za vas u odnosu na gotove kompjutere u servisima i do dva puta niža

 

Online popravka laptopa i kompjutera

Bez potrebe da vaš računar za svaku sitnicu nosite u servis, obratite nam se pozivom na naš kontakt telefon, email formularom, da pregledamo vaš računar u cilju eventualne popravke sistema, ošećenih fajlova, ili instalacije programa. Popravka laptopova preko interneta je moguća u slučaju da vaš operativni sistem nije drastično oštećen i da je moguć pristup računaru putem interneta. Za pristup vašem računaru trebamo imati vašu dozvolu. Vi ste dužni da nam obezbedite internet konekciju preko koje će naš serviser pokušati da testira ispravnost kompjutera.

Program koji koristimo za bezbedan pristup računaru je Team Viewer koji najpre trebate skinuti sa sajta TeamViewer download srpski. Nakon instalacije, poslaćete nam poruku o pokretanju programa, i tom prilikom od vas zahtevamo ID i lozinku pomoću kojih možmo pristupiti vašem desktopu. Pre nego što obavite ovaj postupak, ne zaboravite da nas obavestite o svemu kako bi smo imali u vidu vreme za pristup i servis vašeg računara. Ako ne uspemo, dolazimo kod vas ubrzo.

 

Napomena: Vaš ID i lozinku nemojte davati nikome, jer nestručan pristup može da ošteti sistem vašeg računara.

 

Za sve usluge obratite nam se putem email kontakta ili pozovite pc servis na kontakt telefon 064 242 60 60.

 

 

Obaveštenje

Terenski servis računara - dolazak na kućnu adresu se zakazuje. Usmena obećanja o dolasku servisera i nepotvrđene termine ne uvažavamo.

 

PC Servis obuhvata

- računar u kvaru,

- računar neće da se uključi, neće da podigne sistem.

- nema slike na monitoru, plavi ekran, crni ekran, ništa se ne dešava.

- ne reaguju miš i tastatura, miš se koči, preskače slova.

- čuje se čudan zvuk kod uključivanja, pišti ili zuji.

- prikazuje se plavi ekran na monitoru,

- kompjuter blokira, zamrznuta slika, ne reaguje ništa.

- pokvaren bios, ne podiže sistem, žuta monitor lampica, crna slika.

- pokvaren kuler na grafičkoj karti, napajanju ili procesoru.

- u prekidu kabl na adapteru laptopa, pokvaren laptop adapter.

- potrebna nadogradnja računara, pojačanje kompa.

- problem sa virusima, trojan, malware, keyloger, spyware ... itd.

- potreban bekap hard diska, spasavanje podataka.

- povezivanje računara u LAN mrežu, umrežavanje.

- računar sporo podiže operativni sistem (windows xp, vista, win 7... itd).

- čišćenje računara od virusa, čišćenje laptopa od prašine.

- brisanje datoteka koje se ne mogu izbrisati pomoću "desni klik - delete".

- generalno čišćenje kompjutera, nova termička pasta na procesoru i grafičkom čipu.

- računar se sporo gasi, sporo se isključuje, sporo odjavljuje windows

Servis kompjutera BGD

Dolaskom na kućnu adresu možemo rešiti 99% problema. Ukoliko se dogodi da je neophodno da vaš računar mora u servis na testiranje i popravku, učinićemo to u istom danu i vratiti vam popravljen računar. Na teritoriji Beograda dolazak je besplatan. Naš BGD servis pokriva sledeća mesta:

- Beograd (širi centar, stari grad, krug dvojke, skupština, vukov spomenik, hram, bulevar)

- Novi Beograd (svi blokovi)

- Altina, Plavi horizont

- Banovo Brdo

- Barajevo

- Batajnica

- Borča

- Braće Jerković

- Centar Beograda

- Dorćol

- Dedinje

- Karaburma

- Kaluđerica

- Kanarevo brdo

- Konjarnik, učiteljsko naselje

- Kumodraž

- Labudovo brdo

- Mirijevo

- Miljakovac

- Mali Mokri Lug i VM Lug

- Palilula (paliluska pijaca, 29)

- Petlovo brdo

- Rakovica

- Sremčica, Lipovačke šume

- Umka

- Vidikovac

- Višnjica i Višnjička Banja

- Voždovac (crveni soliter, braće jerković)

- Vračar (crveni krst, čubura, neimar, slavija)

- Zemun (galenika, kej)

- Zvezdara (Vukov spomenik, bulevar kralja aleksandra, Đeram, Cvetkova pijaca, Lion).

- Žarkovo

- Železnik

Takođe, dolazimo besplatno i u mestima koja nisu na spisku, najdalje do 10 km od centra Beograda.

 

Korisni programi

Za proveru sistema i održavanje ispravnosti računara, potrebno je imati i dobre, bezbedne i funkcionalne programe za to. Svaki vlasnik PC-ja koji koristi Windows XP ili Windows 7 OS zna kako je važno da kompjuter bude čist. Čist od virusa, bespotrebnih fajlova, sačuvanih informacija o poseti sajtovima, fejsbuk virus, keyloger...itd.

1.Analiza hardvera - šta imamo u svom računaru:

cpu-z program za proveru hardvera

2. Čišćenje računara

CCleaner - Čišćenje kompjutera i optimizacija sistema

3. Uklanjanje malware-a i zaštita

Malwarebytes - Odličan softver za brisanje malwarea i raznih crva.

4. Antivirusi - zaštita od virusa

AVG Anti-Virus Free 2012 - besplatan a izuzetno dobar antivirus

Avast 7 free antivirus - vrlo pouzdan antivirusni program